dijous, 18 de gener del 2007

meme

Per fi he sabut què és un "meme". Resulta que he de dir cinc coses que se suposa que els hipotètics lectors /-res d'aquest bloc ignoren de mi (gràcies Narcís per l'explicació). Ho intento:

-M’apassiona la ràdio. De molt jove vaig participar en els primers anys de Ràdio Montgrí. Ara, cada dia em desperto amb Catalunya Ràdio i a les nits dono voltes al dial amb diverses ràdios gironines. Al cotxe acostumo a sintonitzar RNE Radio 3.

-No he estat mai a les Illes Balears i la única vegada a la meva vida que he estat a l’estadi del Barça fou el 7 de juliol de 1985 en el concert al Camp Nou d’en Lluís Llach.

-Sempre m’ha interessat la història dels darrers anys de l’imperi àustro-hongarès, durant el llarg regnat de Francesc Josep I d’Habsburg.

-Fa deu anys de tant en tant fumava en pipa, i en aquell moment no m'hagués imaginat que el 2007 seria un fan de la Shakira, com sóc.

-Acostumo a proclamar-me empordanès nouvingut a la ciutat de Girona, i així m’estalvio l’esforç d’haver de compartir o comprendre codis i llocs comuns dels gironins de tota la vida.

3 comentaris:

  1. trobo interessant això de anomenat MEME,pero m'agradaria que aclarissis breument la definició,es fa correr que tindria a veure amb una persona de perfil FRIKI?
    jo he estat a les Balears i ara per treball,més sovint,llavors ja no puc se MEME?
    Sort amb el blog i felicitats.

    ResponElimina
  2. Aquest matí a la ràdio feien "culturilla" de com es deien diferents paraules amb italià,i m'ha sorprés com un oient ha fet la tracucció de MEME en italià ,és diu MEMO.
    Ja et vaig demanar dilluns si podies definir lo de Meme,pero estic arribant a la conclusió de que potser es un invent dels aires torrolloencs?
    Un petó.

    ResponElimina
  3. No sabria definir-te amb precisió el significat o l'orígen de la paraula "meme". Pel que he vist per la xarxa, es tracta de comentaris en forma de qüestionari que circulen ràpidament per internet. T'agraeixo la teva aportació.

    ResponElimina