diumenge, 13 d’abril del 2008

La nova ràdio.

Darrerament sempre escric els meus posts a aquest bloc tot escoltant icat.fm per internet. Tot un descobriment!. Si us agrada la música de qualitat i sense interrupcions us recomano aquesta ràdio, en concret la seva programació a través de la xarxa. A banda de poder escoltar la programació ordinària de Icat.fm, el web disposa de quatre canals temàtics: Icat Jazz (el meu preferit, dedicat al jazz), Mediterràdio (on es poden escoltar músiques de la Mediterrània), MusiCatles (per a les músiques del món) i TotCat (on només sona música en català). El web ofereix també tota la informació sobre el tema que està sonant, com ara la discografia de l'intèrpret, la seva biografia, dades gràfiques del país d'on prové, fotografies i diversos enllaços. També s'ofereix informació sobre els temes que han sonat, per tal de poder-los recuperar.

Encara recordo com de petit sintonitzava alguna de les poques emissores de la Freqüència Modulada d'aleshores. Com ha canviat tot!. Més aviat del que ens pensem jubilarem aquell ritual de girar el sintonitzador, i no passarà molt de temps abans la majoria de ràdio es consumeixi com ho estic fent ara, a la carta, i a través de la xarxa.

2 comentaris:

  1. I qui sap què s'inventarà abans que ens jubilem. Tenim la sort de viure una era de revolució tecnològica!

    ResponElimina
  2. No conec l'"icatJazz". L'hauré d'escoltar.

    Ja fa temps que segueixo "iJazz Club" (David Talleda i en Max Suñer), i "T'agrada el Blues?" (Quico Pi de la Serra), tots dos també d'iCat FM. Com que em baixo els podcasts els puc escoltar a qualsevol hora. Te'ls recomano tots dos.

    ResponElimina