dissabte, 7 de juny del 2008

Que n'aprenguin!

Sabeu que no acostumo a dedicar aquest bloc a fer autobombo partidari, però avui l'ocasió s'ho mereix. I és que les eleccions a Secretari General i a President per sufragi universal de tots els militants d'ERC, em fan sentir molt orgullós de ser d'aquest partit. Hem viscut un procés el màxim de participatiu i impecable que desgraciadament no poden gaudir els militants de base dels altres partits parlamentaris catalans. També m'alegra especialment que no hagin quallat els intents desestabilitzadors que des de fora del partit s'han perpetrat per alguns opinadors (algun amb barbeta) amb l'únic objectiu de beneficiar el principal partit de l'oposició. Però dels resultats de tot plegat ja hi haurà temps de parlar-ne... Ara només vull compartir la meva alegria. Ah!, i evidentment felicitar els guanyadors: Joan Puigcercós i Joan Ridao.

3 comentaris:

  1. De gent que opina en tenim a tots els mitjans, de tots els colors i en diferents objectius. Els partits i els polítics han de saber conviure amb la llibertad d'expressió, aquesta és el motor de les democràcies.
    Per altra banda trobo molt interessant el procés de primàries dins Esquerra un exemple a imitar per descomptat, malgrat això és una llàstima el resultat, és evident que ha sortit guanyadora l'opció que en aquest últims anys ha traicionat l'ideal del partit i que ha provocat la perdua de 3500000 vots en aquestes últimes eleccions, gairebé res!

    ResponElimina
  2. Gràcies per la teva opinió Saltenc. Pensa que la gent d'Esquerra hem hagut de tolerar i aguantar moltes ingerències d'opinadors d'altres partits posicionant-se en les decisions internes del nostre partit (un fenònem inèdit, per cert, quan es tracta de formacions que no són Esquerra).

    D'altra banda, l'expressió que utilitzes de "trair els ideals del partit", a banda d'excessivament dramàtica, i un punt obsoleta en tractar-se d'una decisió legítima d'un partit del segle XXI, menysté l'opinió majoritària i sobirana dels militants d'Esquerra dissabte passat.

    En qualsevol cas, gràcies de nou pel teu comentari.

    Jordi

    ResponElimina
  3. Benvolgut Jordi, no únicament faig comentaris i visito periòdicament el teu agradable blog sinó que també et tinc en el meu blogroll. El bon exercici de rebre crítiques estic convençut que no és patrimoni solament de ERC sinó de tots els partits, en mes o menys intensitat, i si aquesta a ERC ha estat alta pot ser ha estat l'efecte secundari de "marcar paquet" com remarcava el flamant lider del partit. Pel meu parer i perdonem, el que deia ERC a l'oposició i el que avui estar fent és una autèntica traició als ideals i al seu electorat.
    Els resultats de dissabte i els de les últimes eleccions són autèntic exemple de per quin costat van els militants i per quin els electors.
    Salut

    ResponElimina