diumenge, 26 d’octubre del 2008

Etxea

Us imagineu escoltar Miguel Bosé, Teresa Salgueiro, Loquillo, Andrés Calamaro, Estrella Morente, Lluís Llach, Miguel Ríos, Pau Danés, Santiago Auserón o Luís Eduardo Aute interpretant en euskera cançons tradicionals basques? Doncs ho podeu trobar a Etxea, el darrer treball de Kepa Junquera. Un disc que no només destaca per aplegar totes aquestes col·laboracions, sinò principalment per l'excel·lent producció musical que n'ha resultat. Per mi, el millor de Juquera.

Us deixo un parell de mostres del treball. En primer lloc, una cançò que posa els pèls de punta. Lili Eder Bat Badut Nik, interpretada per Maria del Mar Bonet (obriu el següent l'enllaç en una altra finestra, espereu uns segons i el tema començarà a sonar; espero que l'enllaç sigui legal, però és l'únic que he trobat).

http://www.yes.fm/musica/Kepa-Junkera/Etxea/Lili-eder-bat-badut-nik--con-Maria-del-Mar-Bonet-.html

En segon lloc, el video del tema interpretat per Calamaro, Urritia i Loquillo, Oh Pello Pello:


2 comentaris:

  1. Jordi,
    realment espectacular, caldria alguna cosa per l'estil en català, ni que sigui pera estalviar comentaris de mal gust com els que ha fet el jutge del judici als joves de Girona per les suposades injúries al rei...salut

    ResponElimina
  2. Vaig descobrir Kepa Junquera ja fa uns anys en un concert que va fer amb motiu de les Fires de Girona. Vaig quedar impressionat de la seva força i personalitat a dalt de l'escenari. Aquest disc que proposes pot ser molt interessant.
    Una salutació.

    ResponElimina