diumenge, 7 d’octubre del 2007

Conèixer una societat.

Ho recordava aquesta setmana l'Antoni Bassas: A Catalunya durant molts dies el programa televisiu amb més audiència és Escenas de matrimonio, de Telecinco. Aquest subproducte de la factoria de José Luís Moreno és doncs el programa líder a casa nostra, amb un important marge de diferència respecte als espais que li van al darrera. Insisteixo, la majoria de conciutadans de la nostra nació trien Escenas de matrimonio a l'hora de veure la tele, en comptes d'altres programes. La majoria.

Tinguem-ho present els periodistes, intel·lectuals, analistes i blocaires que pretenem interpretar la nostra nació. Tinguem-ho present els polítics i altres aventurers que pretenem millorar-la. És legítim treballar per qualsevol model de país. El que és imperdonable és desconèixer el país present.

Dit això, me'n vaig a veure l'Argentina-Escòcia dels quarts de final del mundial de Rugby de França amb un bon amic catalano-argentí. M'agrada compartir unes cerveses amb els afeccionats d'aquest noble esport. Endavant Pumas!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada