diumenge, 28 de gener del 2007

Carla Bruni o el futur frustrat de la chanson

Aquest dies ha aparegut No Promises, el treball de Carla Bruni enterament en anglès. Novament una veu del sud d'Europa es passa a l'anglès... Sempre ens quedarà el magnífic disc Quelqu'un m'a dit (Gràcies Guille per descobrir-me'l). Un treball amb què alguns -il·lusos com som- vam celebrar la posada al dia de la cançò en francès.

...On me dit que le temps qui glisse est un salaud
Que de nos chagrins il s'en fait des manteaux...


9 comentaris:

  1. jordi, impressionant aquest cd de carla bruni. molt bona recomenació, ho ratifico! veig que també coincidim amb gustos musicals!

    ResponElimina
  2. per cert, primera recomenació darrer disc de Madelene Peyroux, malgrat que canta amb anglès majoritariament, també conté una deliciosa cançó en francés. Imprescindible també - com la bruni-!

    ResponElimina
  3. Àlex, m'apunto la teva recomanació. Gràcies. PS: t'hem posat falta al vol d'Spannair!

    ResponElimina
  4. Una pregunta: què fa un Delegat del Govern?

    ResponElimina
  5. T'agraeixo el teu interès per la tasca dels Delegats /-des del Govern. Pots trobar les competències d'aquest òrgan, juntament amb la de tots els alts càrrecs, al web de la Generalitat. També trobaràs part de les nostres competències al Decret 223/2004, de 9 de març, publicat al DOGC de 11 de març (ho pots buscar per internet i en pocs segons ho tens a la pantalla). L'article 3 d'aquesta norma descriu les funcions.
    Salutacions

    ResponElimina
  6. Esperava una resposta més informal i no tant burocràtica

    ResponElimina
  7. Jordi,

    A poc a poc, la gent d'ERC m'esteu decepcionant... Primer en Montilla president, ex-ministre d'Indústria: que molt brillant i curós respecte a Catalunya no va ser. Avui, accepteu com a govern la nova hora de castellà per els centres escolars catalans. Què més acceptareu demà?

    En Carod continuarà essent la veu pública d'en Montilla? Què us fa diferents del PSC? Amb què influiu? On és l'independentisme, si no us atreviu a despenjar les banderes espanyoles?

    A Catalunya em falta el rol d'ERC,el crític, el valent... Tinc la sensació que us heu perdut dins els despatxos oficials...

    ResponElimina
  8. Benvolgut/-da, D’entrada penso que la decepció és una impressió amb aquell punt de subjectivitat que complica tot intent de rèplica, sobretot amb el format que estem emprant. No m'agradaria convertir aquest bloc en un partit de tenis d’argumentaris i contraargumentaris… d’això la blocosfera catalana en va ben servida (i segurament és bó que així sigui). En el teu cas particular tampoc m’hi ajuda, sincerament, el fet que parlis sense identificar-te.

    En qualsevol cas també voldria fer-te notar que la teva decepció no es produeix, com dius, a poc a poc, sinò molt ràpidament, donat que no han transcorregut ni els cent dies de rigor que solen atorgar-se per avaluar l’acció de govern. També afegiria que a la Generalitat hi ha un govern de coalició (com ho seria també si l’opció de pactes d’ERC hagués estat diferent). El problema (o la virtut!) d’un govern de coalició resideix en què cap formació pot imposar el seu ideari.

    Tot i així, potser podriem estar d’acord en algun punt de les teves reflexions. Però com et dic, no em resulta fàcil entrar en el detall de tots els interrogants que planteges mitjançant un comentari al teu comentari. Però com que no defujo el debat, ans el contrari, t’ofereixo que m’escriguis un correu electrònic a jmartinoy@wanadoo.es i si ens va bé, potser podem arribar a trobar un espai més escaient per debatre. Aquest oferiment també l’adreço a l’altre anònim que em demana que li expliqui -això sí: informalment- la meva feina.

    En qualsevol cas, i ho dic molt sincerament, gràcies per les aportacions.

    ResponElimina
  9. amb els teus post i comentaris demostres un estil de política fonamental, claretat, sinceritat i sobretot proximitat sense pedentaries, que ets com la majoria i que de moment i crec seguiras així els fums del càrrec els has deixat a la zona de fumadors

    ResponElimina