dijous, 16 d’agost del 2007

Músiques

Ho digué una enèrgica Rosa Maria Moret, alcaldessa de Rabós, minuts abans del concert al Monestir de Sant Quirze de Colera dimarts passat, davant d'un públic d'unes dues-centes persones: Possiblement mai hi havia hagut tanta gent al Monestir des de la seva fundació al segle X. I és que l'ocasió s'ho mereixia. Per primera vegada s'obria a un acte públic una de les principals joies del romànic de les comarques de Girona. Aquelles pedres milenàries foren testimonis d'un excel·lent concert de L'Orquestra de Cambra de la Filarmonia Artur Rubinstein i el flautista Anton Serra. També es podia menjar formidablement al restaurant Corral de Sant Quirze (segurament la millor carn a la brasa de l'Albera!). Cal agrair als ajuntaments de Rabós, Llançà, Garriguella i Vilamaniscle la iniciativa, juntament amb el Departament de Cultura. I esperem que sigui l'inici de la recuperació definitiva d'un monument oblidat durant decenis.

D'altra banda, ahir dimecres a la nit vaig assistir a un altre concert ben diferent, però que també em sorprengué agradablement. Es tracta de la 2na. Mostra Gironina de Música a la Carpa Nummunit de Girona. Hi trobàrem el més innovador de l'escena pop-rock gironina: Miau Miau, The Pony Boy, Ella Eléctrica i El chico con la espina en el costado. Frescor i ritme sota els arbres de la Devesa. Tenim un bon planter!.

Finalment, no puc acabar aquest comentari sense adreçar un missatge de solidaritat, germanor i esperança a aquest gran país, amb tots els sentits, que és Peru.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada