dimarts, 31 de març del 2009

Ja tenim web

A la Delegació del Govern a Girona estrenem web. No ens n'hem pas de penjar cap medalla, ans el contrari, em fa una mica de vergonya que fins ara no hagim estat capaços de tirar-la endavant. Però, en fi, més val tard que mai!.

En quasevol cas, hem pensat un espai web que primi els contiguts dinàmics, que s'actualitzen constantment, i de relació amb els ciutadans. Així, a aquesta web del Govern de Catalunya a Girona hi trobareu l'agenda diària de tots els càrrecs territorials de la Generalitat, una sala de premsa amb totes les notes relatives a Girona que emeti qualsevol organisme del Govern, una bústia de contacte, butlletins mensuals d'informació de l'acció de Govern a les nostres comarques, etc.

També hi trobareu els continguts clàssics d'un espai web institucional, com ara informació normativa, la salutació de rigor, adreces d'interès i també tota la informació que va generant el complex procés de trasllat de les dependències de la Generalitat a la nova seu institucional a l'antic hospital Santa Caterina de Girona.

Espero que aquesta web pugui ser d'utilitat i que la podem anar complementant i millorant, amb les aportacions de tots, en el futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada