divendres, 6 d’abril del 2007

Tres dies de descans.


Dedicacions per a tres dies de descans sense anar massa lluny:
  • Passejar enmig de mates de frigola, ara que està florida i desplega totes les propietats, a la muntanya d'Ullà envoltat de tota la gamma de terrossos montgrinencs -colors, olors i paisatges de la infància-.
  • Entrar en una llibreria de Girona tot cercant el darrer llibre d'Eudald Carbonell i, no estant disponible, sortir-ne amb l'assaig de Claudio Magris "Les fronteres del diàleg".
  • Fer un bon sopar amb un amic i tot seguit anar a un bar de nit, per a sortir-ne després de dues copes, encara aviat, però satisfets que la nit no ens hagi expulsat del tot.
  • Passejar pel voltant de l'estany de Banyoles amb un fill de sis setmanes.
  • Estremir-se una vegada més escoltant Famous Blue Raincot de Leonard Cohen (allò de "it's four in the morning the end of December, I'm writing you now ...").
  • Llegir el llibre de Magris i aprendre que "laïcitat vol dir tolerància, dubte fins i tot envers les pròpies certeses, autoironia, desmitificació de tots els ídols, fins i tot dels propis".

1 comentari:

  1. Estimat company politic,no et fa vergonya despres dels dies que ja fa que tens aquest article penjat sobre que fer en dies lliures ,si ja no recordem les vacances?
    i jo em pregunto com a catalana que em sento,i tu que et dius Jordi,no trobes vergonyós que a Catalunya fem la gran celebració i no es festiu com a Saragossa?
    salutacions.

    ResponElimina